Спорт

  • Фудбал
    Се распаѓа ли хрватскиот фудбал по сите линии или работите ќе тргнат кон подобро, тема со која најчесто барем засега се занимаваат новинарите во отсуство на официјален став на Хрватскиот Фудбалски Сојуз. Според информации од хрватската куќа на фудбалот утре, вторник ќе заседава Извршниот одбор...

Занимливости

  • Џет-Сет
    Пејачката Рада Манојловиќ на еден неодамнешен настап мошне заводливо мешаше се колковите и задникот, така што може да им конкурира на многу професионални танчарки. Згодната Рада речиси секогаш докажува колку е атрактивна, а сега тоа го потврди со жежок танц. Фолкерката во текот на еден...