Македонија
7. December 2020 - 9:30

ВМРО-ДПМНЕ: Заев се откажа од името, сега и од придавката македонски

Зоран Заев се откажа од името, сега ја продава и придавката македонски, ќе одговара за велепредавство.

Заев кој го продаде името и тврдеше дека идентитетот, јазикот и историјата се зачувани, пред два дена кажа дека на маса за преговори со Бугарија го ставил и идентитетот.

Зоран Заев јасно кажа дека нема да биде македонска влада, македонска историја итн.

Зоран Заев се откажа од придавката македонски, за која до пред три дена тврдеше дека е заштитена.

Зоран Заев систематски ја разградува државата.

Нема дно кое Заев не може да го пробие. Заев сега се откажува од идентитетот, јазикот и историјата.

Предупредивме дека Заев ја распродава државата и потврдата дојде лично од Зоран Заев.

Во само две интервјуа Зоран Заев ја уништи македонската држава, и нејзините позиции за преговори.

Штетите кои што Зоран Заев ги нанесе на државата се велепредавство и за тоа тој ќе одговара.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ