Џет-Сет
12. May 2016 - 20:55

Марина Туцаковиќ напиша песна за починатиот син, еве кој ќе ја пее

Осум години по загубата на синот Милош, еден од најдобрите текстописци во Србија Марина Туцаковиќ напиша песна за синот, а која ќе ја отпее Наташа Беквалац.

Песната е насловена „Сине мој“.

-Верувам и се надевам дека сите пријато ќе се изненадат. Се обидовме да најдеме компромис помеѓу она на што луѓето се навикнати од мене, но и малку да ги поместиме границите, изјавила Беквалац.

Марина синот го загуби во 2008 година. Таа неговото безживотно тело го пронашла во соба.

Иако и било многу тешко да се соочи со смртта на синот, брзо закрепнала и продолжила понатаму поради помладиот син Милан. Марина сите ги изненадила кога по два мееци се вратила на работните обврски, но досега ниту една од напишаните песни не биле посветени за нејзиниот син.