Живот
29. September 2017 - 20:51

За оваа жена зборува цел Балкан - нема да верувате каква тетоважа носи на себе

На Фејсбук страницата „Во живот од белградските трамваи и автобуси“ кружи фотографија, која го насмеа целиот регион и многу корисници на друштвените мрежи.

Тетоважата на оваа жена изненади многумина, а станува збор за пиштол кој е вперен директно во нејзината глава.

Погледнете ја урнебесната фотографија, која привлече огромно внимание кај корисниците кои упатуваа секакви коментари: