Балкан
23. August 2016 - 21:34

УЖАС: Си го убил 20 месечното внуче, па го закопал во шумата

Жителите на Зворник, Мијат Станчиќ и неговата невенчана сопруга Фата Дурак, и признале на полицијата дека го убиле 20 месечното дете кое беше пријавено за изгубено, јави Независне.ком.

Станчиќ, кој му бил вујко на детето, и неговата неговата вереница и признале на полицијата дека потоа телото го заопале во шумата на имотот кој е во сопственост на Мијат.

– Тие го опишаа целиот начин на кој го извршиле ова злосторство, потврдилe од полицијата за споменатиот портал.

Потоа им го покажале на полицајците и местото каде детето било закопано.

– Лицата М.С. (38) и неговата партнерка Ф.Д. (34) од Зворник, утре ќе бидат предадени на обвинителствоото во Бјелина, соопштила полицијата.