Свет
25. September 2018 - 11:53

Тревога на аеродромот во Берлин

- На аеродромот во Берлин забележан е маж со елек од кој висат жици, поради што е алармирана полицијата.

- Забележан е маж кој носи елек од кој висат жици. Исто така тој носи и голем багаж. Специјалните единиците почнаа истрага. Поради тоа затворени се паркингот, алпската куќа и подвозникот, објави германската полиција на Твитер