Македонија
26. February 2024 - 14:28

Тешка сообраќајка кај „СРЦ Кале“

Тешка сообраќајна несреќа близу спортскиот рекреативен центар „Кале“.

Полицијата е на лице место, деталите за несреќата се се уште непознати.