Живот
9. September 2015 - 13:17

ТАЖНО: Еве како изгледаат Том и Џери на 75 години!

Тоа што е забележано на филм или цртан, трае вечно о смисла дека ќе можеме секогаш да ги видиме ликовите баш такви какви што се.
 
Тоа е случај со цртаните кои имаат нереални ликови кои никогаш не стареат.
 
Така што ако вашата баба ги гледала цртаните со млади ликови истото ќе го гледаат и вашите внуци. Така и треба да биде, зошто цртаните филмови се тука за да ја будат фантазијата. Но не е на одмет да се вратиме малку во реалноста.
 
Да би биле стварно подложни на стареење еве како би изгледале
ТОМ и ЏЕРИ
БРЗАТА ПТИЦА ИТРИЦА и КОЈОТОТ
МИКИ и МИНИ МАУС
СИЛВЕСТЕР и ТВИТИ
 
УШКО ДОЛГОУШКО и ЛОЛА
ПАЈО ПАТОРОТ
ШИЉО
Еве како изгледаат Том и Џери како млади: