Џет-Сет
17. March 2016 - 9:37

Што изјави Карлеуша откако дозна дека Дара Бубамара ќе ја имитира во следната емисија на ТЛЗП!

Дара Бубамара во следната шоу програма Твоето лице звучи познато има за задача да ја имитира својата голема „естрадна ривалка“ Јелена Карлеуша. Ова привлече големо внимание, па интересно е да се слушне што изјави Карлеуша по тој повод.