Џет-Сет
12. January 2018 - 17:08

Првиот настап: Марија Шерифовиќ како тинејџерка - ова не се гледа често

Овие денови на Интернет видеото на Марија Шерифовиќ на кое се гледа дека е на почеток од нејзината кариера стана многу популарно. 
 
На него можеме да видиме како Марија со својата мајка, пејачката Верица Шерифовиќ во една емисија ја изведуваат песната „ Моје бубе“. 
 
Дека пејачката е натпресечно талентитана уште од тогаш се забележувало, но никој не можеше да прептостави колку во оваа професија ќе се оствари. 
 
Бунтовната Марија денеска е вистинска ѕвезда на Балканот, со силниот став и нејзиниот претпознатлив стил.
 
Погледнете го видеото...