Македонија
7. November 2021 - 14:04

Прекинат пресот на Мицкоски, му се слоши на градоначалникот на Кочани

Прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски беше прекината откако му се слоши на градоначалникот на Кочани, Љупчо Папазов.

Мицкоски веднаш, на својот фејсбук профил, објави дека со Папазов е се во ред.

-Интензивен период беше, и тоа си го зема данокот… Поминавме многу, ќе поминеме уште повеќе. Сложно и братски. А тој ќе мора да вети покрај другите работи на кои сите се обврзавме денес, дека нема да го прескокнува појадокот Продолжуваме за новата иднина во која сите веруваме, напиша Мицскоски.