Џет-Сет
5. August 2016 - 12:58

Ози Озборн на 67 години се лекува од зависност од секс

Легендата на британскиот хард рок Ози Озборн објави дека почнал со терапија заради зависноста од секс со надеж дека ќе се смири со сопругата Шерон.

- Последните шест години сум зависник од секс, напиша на неговиот Фејсбук, фронтменот на Блек Сабат. 

- Јас сум преплашен кога размислувам што со тоа му направив на моето семејство. Му благодарам на Бога што имам жена која секогаш ме поддржува, додаде 67-годишниот „кум на хеви металот“.

Шерон Озборн, во мај по 34 години брак со Ози, соопшти дека ќе се разведат. Но, двојката е една од најтрајните во светот на рокот, подоцна најави дека ќе се обидат да се помират. 

Ози во текот на животот имаше голем број проблеми заради зависноста со алкохол, дрога и  апчиња. Зависноста од секс е дополнение на таа листа, пренесува Хина.