Македонија
29. November 2015 - 15:41

Неверојатен попуст - Авионски билети од Скопје кон цела Европа за 5 евра

Рајан Ер на својата службена страна објави неверојатен попуст на авионските билети. Дури 100.000 авионкси карти ширум Европа се продаваат по цена од 5 евра. Имено, оваа авионска компанија во јули најави дека наскоро ќе лета и од скопскиот аеродром.