Живот
18. July 2015 - 11:00

Нема да верувате колку чини додаток помфрит во Дојран!

На фотографија која кружи на социјалните мрежи, од мени на сендвичара во Дојран, се гледа шокантна цена на додаток помфит. Верувале или не, „додатокот" чини 70 и 100 денари. Колку ли чини порција помфрит?!