Живот
1. October 2016 - 12:03

„Ми требаат пари за факултет“: Оваа девојка ја продава својата невиност за 170.000 долари

Некои за студии заработуваат со класична работа, некои го продаваат своето тело, но ретки се такви кои ја продаваат својата невиност. Токму тоа одлучи да го направи оваа Русинка, која смета дека ако ја продаде невиноста преку Интернет  најбрзо ќе стигне да заработи пари.

 Аријана сака да студира медицина во странство, а својата понуда ја ставила на аукција, тоа не е се. Сите кои скаат, можат да добијаѕ две девици бидејќи Аријана има пријателка Лолита која исто така сака да учествува. Сепак, во тој случај почетна цена е дупло повисока. 

- Бројни студенти имаат проблеми околу финасирањето на студиите поради што често мораат да работат за да платат се. Сакам да се преселам во друга земја поради студиите по медицина кои ќе бидат скапи, а скапа ќе биде и станарината, вели Аријана, додавајќи дека сака добро да се осигура ред продолжувањето на своето образование. 

- Јас сум независна жена и многу работи сакам. Верувајте ми, долго сум размислувала пред да се одлучам да ја продадам својата невиност. Се андевав дека ќе ја пронајдам вистинската љубов, но не одеше, раскажа Русинката.