Живот
17. May 2022 - 9:37

Мечка трча низ Битола | ВИДЕО

Минатата ноќ околу 00.30 часот беше снимена мечка како трча низ битолската населба Буковски ливади, објави веб-порталот „Апла.мк“.

Мечка се симнала во градот, а ова не е првпат затоа што и во минатото се случувале идентични работи, при што граѓаните пријавувале штети.

Во продолжение може да го погледнете видеото на кое се гледа мечката како трча низ населбата.