Живот
22. November 2021 - 9:44

Мечка и две мали мечиња снимени на Шар Планина | ВИДЕО

Несекојдневна глетка се случила вчера на Шар Планина и истата била забележана на видео камерите поставени среде шумата.

Имено мајка со двете мали мечиња додека правеле прошетка низ густата шума на Шар планина или додека биле во потрага по храна застанале точно пред камерата и ја овековечиле оваа несекојдневна ситуација.

Мајката и малите мечиња во еден момент се исправуваат како да наслушнуваат дека се во опасност, а потоа и се уплашуваат на момент, но сепак сето тоа на крајот изгледа слатко.