Живот
18. January 2017 - 15:48

Крв течеше насекаде: Двајца татковци се пресметаа на фудбалски терен

Неверојатен инцидент се случил на фудбалски натпревар од младата категорија на Канарските Острови, меѓу „Telde“ и „Guia“.
 
Како во филмовите, жестока пресметка на двајца татковци кои го гледале натпреварот на своите синови.
 
По размена на неколку зборови, подебелиот крај го извлекол таткото кој прв удрил со глава. Потоа, другиот „збеснал“ и го претепал со тупаници, а му го оштетил и видот.
 
Тепачката се случила пред очите на децата кои биле на теренот, а после се татковците им се извиниле на сите.