Живот
29. August 2015 - 21:20

Ја „тепаше“ сопругата, а тоа што го направи кучето е непроценливо!

Постои причина зашто за кучињата се вели дека „најдобри пријатели на човекот“, а ова куче е најдобар доказ.
 
Неговиот сопственик гумеше дека ја тепа сопругата, а потоа кучето одлучи да ја реши ситуацијата. 
 
Погледнете го видеото: