Бизарно но вистинито
18. September 2015 - 16:00

Изеде два живи огромни стршлени без око да му трепне!

Русите се познати по своите подвизи во алкохолна состојба но овој човек дефинитивно ги надмина сите.
 
Сите сме слушнале за рецептите за ултрајака вотка, кога се пие со мед, како и тоа дека русите се способни да испијат огромна количина на жесток алкохол, но оваа снимка докажува дека вотката во конкуренција со останатите алкохолни пијалоци без двоумици победува.
 
Погледнете го видеото: