Живот
22. February 2016 - 18:58

И рекле да абортира четири до седум бебиња: Погледнете како изгледаат 18 години подоцна!

Во 1997 година, светската јавност била насочена кон Боби и Кени. Тие биле првите родители со преживеана седумка и набрзо станале меѓународен феномен. 
 
За поминатите 18 години често биле во медиумите, а денес два месеци пред нивниот 18-ти роденден се појавиле во "Тудеј Шоу".
 
Еве како изгледаат денес: