Живот
25. February 2018 - 19:29

Го замоли бебето да каже „мама“, но погледнете што го направило кучето

Оваа мајка снимила смешен и неочекуван момент. Сакала да го нахрани своето дете, а потоа се приближило и кучето.

Мајката го замолила бебето да каже „Мама“, но наместо тоа кучето одлучило да ги покаже своите говорни вештини.

Видеото веднаш стана вирално, а погледнете и зошто…