Џет-Сет
3. November 2016 - 14:47

Фифи ја покажа својата девојка

Поранешната учесничка на шоуто „ Икс Фактор“ Фифи Јаневска не го крие својот љубовен живот. 

Таа на Инстаграм ја покажа својата девојка.