Македонија
20. September 2019 - 21:51

Двајца скопјани каснати од куче

На 19.09.2019 во 10.50 часот во Полициската станица Карпош, Ѓ.Н.(66) од Скопје пријавил дека во близина на Драмски театар во населба Карпош бил каснат од куче скитник на левата нога.

На 19.09.2019 во 11.45 часот во Полициската станица Карпош, Д.Т.(87) пријавил дека во близина на Драмски театар во населба Карпош бил каснат од куче скитник на двете нозе.