Живот
15. јуни 2018 - 20:36

Докторите ја советувале да абортира четири од седумте бебиња. Погледнете како изгледаат 18 години покасно!

Во 1997 година, вниманието на светот беше фокусирано кон Боби и Кени МекКахи. Тие беа првите родители со преживеани седум деца и наскоро станаа меѓународен феномен.

Изминатите 18 години често се во медиумите, а денес, два месеца пред нивниот 18-ти роденден, се појавија во “Show Today” за да му покажат на светот каде и како се сега.

Прекрасно е да се види такво големо, здраво и среќно семејство кое имаше таков уникатен живот.

Ова е нивната приказна …

 

.