Џет-Сет
20. January 2022 - 14:20

Аца Лукас итно примен во болница, менаџерот вели се исфорсирал со работа претходните недели

Српскиот пејач Аца Лукас денеска итно е примен на Ургентен центар.

Како што пишува „Блиц“ пејачот останал да лежи во болница за подетални испитувања. Првиот упат кој го добил бил за гастроентерологија, но не се знаат деталите за неговата дијагноза.

Неговиот менаџер Саша Мирковиќ потврдил дека пејачот е во болница и изјавил:

„Вистина е дека Аца Лукас заврши во болница. Само ќе ви кажам дека тој многу се исфорсира, претходните денови и недели многу работеше“.