• 00:20
  ДОКУМЕНТАРНА ЕМИСИЈА
 • 02:25
  УЛИЦА МАКЕДОНИЈА
 • 02:55
  ПЕСНИ И СМЕА
 • 04:45
  ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА
 • 06:00
  ПРИЈАТЕЛИ
 • 06:30
  РИБАРСКА ВИСТИНА
 • 07:00
  ПЕСНИ И СМЕА
 • 08:05
  ФОЛК ЕСТРАДА
 • 10:20
  КАЛИМЕРО
 • 10:25
  ВИНКС
 • 10:50
  ГОУСТ РОКЕРС
 • 11:15
  НА ИСТА СТРАНА
 • 11:45
  МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
 • 12:45
  ГИНИСОВИ СВЕТСКИ РЕКОРДИ
 • 13:15
  МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
 • 13:50
  ДОКТОРОТ ОД ПЛАНИНАТА
 • 14:50
  КАРАСЕВДА
 • 16:00
  ВЕСТИ
 • 16:30
  КАРАСЕВДА
 • 18:30
  НАПРАВЕНО ПО ЈУС
 • 19:00
  ДНЕВНИК
 • 19:45
  ЈАЗОЛ
 • 21:00
  СУДБИНИ ОД ЖИВОТОТ
 • 22:00
  СЕКУНДИ ДО КАТАСТРОФАТА: ПЕКОЛОТ ВО ГВАДАЛАХАРА
 • 23:00
  ДНЕВНИК
 • 23:30
  ГИНИСОВИ РЕКОРДИ