Живот
28. August 2015 - 14:15

Жена канибал снимена како носи човечка глава во тенџере!

Во медиумите се појавија шокантни податоци за Тамара Самсон (68) позната како „жена мевосек“. На почетокот на август таа ја шокираше јавноста откако е откриено дека убила 10тина луѓе, ги искасапила и ги изела нивните органи.
 
Полицијата ја уапсила откако го пронашла телото на една 79 годишна жена во близина на едно езерце во Санкт Петерсбург.ж
 
Во средата се појави видео на кое се гледа како Тамара во тенчере ја носи главата на нејзината последна жртва.
 
Полицијата започна понатамошна истрага, бидејќи го пронашле нејзиниот дневник во кој пишува за нејзините претходни убиства во последните 20 години.
 
Нејзините соседи изјавиле дека веруваат дека Тамара го сторила тоа, но напоменуваат дека жената била премногу тивка и повлечена.