Фудбал
24. March 2018 - 10:12

Второлигашките дуели одложени поради снегот

Поради снегот кој ги прекри терените во Македонија, ФФМ донесе одлука дуелите од викенд колото во Втората МФЛ да се одложат за една недела и ќе се одиграат на 31.март.

18 коло – 31.03.2018 во 15:00 часот

19 коло – 07.04.2018 во 16:00 часот

20 коло – 14.04.2018 во 16:00 часот

21 коло – 17.04.2018 во 16.00 часот