Живот
24. April 2017 - 21:48

Волк нападна овци и две јагниња, а потоа се случило нешто неверојатно

Три овци, мајка и две јагниња за време на пасење наишле на волк. Волкот во нив видел лесен улов и добар оброк за себе.

Волкот веднаш тргнал во напад, но не очекувал дека ова ќе се случело. 

Мајката овца направила се само за да ги заштити јагнињата, проработел мајчинскиот инстикт и му се спротиставила на волкот. 

Погледнете како изгледало тоа..