Бизарно но вистинито
28. November 2023 - 15:37

Во Белград градски автобус се подели на половина

Во Белград автобус на градското сообраќајно претпријатие буквално се подели на половина, пишува Блиц.

Се работи за голем автобус, со таканаречената хармоника.

Во несреќата нема повредени.