Живот
25. August 2016 - 11:31

Вистински Том и Џери снимени како се бркаат низ куќа

Во една куќа во САД снимена е необична бркотница на мачка и глушец налик на оние од цртаните филмови со Том и Џери.

Погледнете го видеото: