Живот
5. September 2015 - 20:26

Вечерва се падна седумка на Лото

Вечерашното издание на Новолото, кое е емитувано на 05.09.15 на Сител телевизија ги донесе среќните 7 бројки кои интензивно ги посакуваат играчите на среќа. Своето среќно Новолото ливче добитникот го уплатил во продажното место ЏОНИ СМОКЕР ДООЕЛ Капиштец, Скопје.