Џет-Сет
7. December 2015 - 11:18

Вака враќа ќерката на Топалко кога некој ќе ја изневери

Пејачот Слободан Васиќ ја изневери ќерката на Топалко со манекенка. Иако се појавија сите преписки меѓу него и манекенката, тој објасни дека само пишувале и никогаш не се виделе. Ќерката на Топалко, убавата Хелена сепак одлучи да му верува на момчето судејќи по фотката која ја објави.