Македонија
1. August 2016 - 11:59

Трагедија во Македонија: Се удави тринаесет годишно девојче

Тринаесетгодишно девојче се удавило во водите на Стара Бања во кумановското село Проевце. Трагедијата сеслучила вчера околу 15 часот и 30 минути, соопштија од македонската полиција.
 
Полицијата најави дека повеќе информации за овој настан ќе соопшти во текот на денот.