Македонија
18. November 2018 - 14:12

Тешка сообраќајка кај Псача, сообраќајот на патот Куманово - Крива Паланка затворен во двата правци

Денеска во 13,45 часот магистралниот пат -.А2 Куманово-КриваПаланка е затворен за сообраќај во двата правци, соопшти АМСМ.

Запирањето на сообраќајот на оваа делница е поради случена сообраќајна незгода на м.в.Просечени, атар на с.Псача-Крива Паланка.

Засега нема повеќе детали за оваа сообраќајка.