Џет-Сет
13. December 2017 - 20:19

Сузана Манчиќ во шок: Ја прашаа дали повторно би снимила видео за возрасни- нејзиниот одговор ќе ве стаписа

Сузана Манчиќ остана во шок по прашањето од водителот дали би се согласила да сними „домашно секс видео“, но во многу поскапа и попрофесионална варијанта од онаа на која претходно и се претстави на публиката.

На некогашната лото девојка и беше потребно малку време да се собере и да одговори со насмевка.

-Не! Доста беше! – рече таа, на што ја дочека забелешка дали можеби тоа би го направила од љубов.

-Повеќе не, ни од љубов, заклучи Манчиќ.