Џет-Сет
18. November 2017 - 13:51

Сузана Манчиќ откри колку троши месечно: Мојот живот е скап!

Најпознатата и една од најубавите поранешна лото девојка Сузана Манчиќ сака луксуен стил на живот, а тоа и јавно го призна неодамна. Вели дека месечно и потребни барем 2000 евра за основните животни трошоци.

- Еднаш кажав колку трошам месечно и сите околу мене паднаа во несвест. Ми требаат најмалку 2000 евра да го преживеам месецот. Мојот живот е скап, од трошоци за автомобилот, гаража, оддржување на големиот стан, на децата сеуште им ја плаќам школарината, мои трошоци за разубавување, телефон, набројувала манчиќ на што се троши пари и признала дека знае поради тоа да влезе и во минус.

- Но, то мене не ми е проблем, јас сеуште имам доволно работа и секогаш нешто ми капнува да ги покријам тие трошоци, додала Сузана.