Балкан
20. August 2015 - 15:43

Страшно: Сексуално нападнал малолетничка пред очите на нејзиниот татко

Малолетна девојка од Србија раскажа дека постар маж и барал секс, а бидејќи била преплашена, започнала да се соблекува, па тој и скокнал и почнал на сила да и го допира телото.

Добросав пријавил во полиција дека во дворот на нивната куќа, 51-годишен маж му ја допирал 13-годишната ќерка.

Цела драма се случувала пред носот на нејзините родители.

„Дојде кај мене во пијана состојба. Детето седеше со нас на клупата. Отидов да завршам нешто, педесетина метри понатаму, а тој додека не бев таму ја допирал мојата ќерка, и ја прашал дали е способна за секс. Детето се уплаши и тргнало накај дома. Тргна по неа и почна да ја допира по нозете и рацете! Таа започна да плаче, јас дотрчав и го избркав“, раскажува таткото за српските медиуми.

За жал девојчето се уште има трауми и навечер не може да спие.

Случајот е пријавен во полиција.