Живот
10. August 2015 - 13:57

Снимија порно филм, нема да верувате каде

Двојка одлучи своите љубовни акробации да ги испроба на ридот над јужноафриканскиот град Кејптаун и притоа сакаа да го покажат и неверојатниот предел.

Foto: Printskrin/Vimeo

Портпаролот на националните паркови во Јужноафриканската република изјави дека порното е снимано во студио и дека потоа со монтажа е уфрлена периферијата на Кејптаун. Меѓутоа набрзо ја повлече изјавата, додавајќи дека видеото е автентично.

Foto: Printskrin/Vimeo

„Ние никогаш не би издале дозвола за нешто такво, тој национален парк е доста посетуван и преполн со туристи, рече портпаролката Мрли Колинс.

Foto: Printskrin/Vimeo

Управата на националниот парк се обидува да ја најде продуцентската куќа која го финансирала овој филм за да можат да покренат обвинение против нив.

Foto: Printskrin/Vimeo