Македонија
15. April 2024 - 10:15

Смок од два и пол метри на игралиштето на ФФМ

Смок вчера беше забележан на игралиштето на Фудбалската федерација на Македонија во општина Аеродром.

Смокот долг околу 2,5 метри беше забележан во поттрибинискиот простор под детската ложа на игралиштето.

Револтирани родители, загрижени за безбедноста на нивните деца, упатија поплаки кон локалната власт барајќи да се спречат вакви појави на опасни животни на јавни простори.