Македонија
26. September 2015 - 10:07

Скопската обиколница затворена за сообраќај

Скопската обиколницата денеска, од 5:00 до 18:00 часот, ќе биде затворена за сообраќај поради снимањето на францускиот филм „А фонд“.

Како што соопшти АМСМ, поради снимањето на филмот најавено до крајот на месецов обиколницата ќе биде затворена од 7 до 19 часот.