Џет-Сет
17. August 2015 - 12:37

Синот на Аркан: Татко ми е жив влегува во Фарма?!

Војин Ражнатовиќ откако ја започна борбата против Цеца, често добива интересни пораки во инбокс на Facebook.

Најчесто му пишуваат фанови на пејачката, но има и други.

Српските медиуми пренесуваат порака која ја доби Војин:

„Кажи ми ја вистината. Твојот татко Аркан не е убиен и живее во Кипар. Јас сум сиромашен и имам 34 години, немам ни жена, ни деца. Не сум глуп, јас не се плашам од смртта. Сиромашните не се плашат од смрт. Убеди ме дека Аркан е убиен во 2000 години“, му напишало момчето на Војин, а тој му одговорил:

„Во право си. Еве сега ќе влезе во Фарма 6“, очигледно синот на Аркан се пошегувал со човекот.