Здравје
9. September 2015 - 19:06

Што се случува кога ќе ставите лук во увото додека спиете?

Дали сте знаеле дека лукот можете да го користите на различни начини?
 
Може да го конзумирате во салата, како додаток во храна, исто така можете и да ја исчистите скарата, а пак парче во увото во текот на ноќта може да биде многу ефикасно.
 
Сериозно, кромидот и лукот можат да помогнат во борбата со настинка, треска и слично.
 
Доколку некогаш имате болки во увото испробајте го овој лек.
 
Излупете го лукот и ставете го во увото пред да си легнете, кога ќе се разбудите ќе чувствувате многу подобро.