Џет-Сет
12. August 2016 - 9:04

Шокантно - синот на Аркан тврди дека тој е жив

Сакам Србија да ја знае вистината. Цеца го претстави како вујко, како роднина, во Аја Напа мојот татко уште живее. Ова шокантно тврдење на синот на Аркан, Михајло Ражнатовиќ, отвара сомнежи дека Жељко е жив.
 
Тој тврди дека Аркан е жив и дека го сменил личниот опис.
 
Повеќе деали најавува Курир.рс.