Живот
17. јуни 2016 - 12:38

Секси масерка му понуди „среќна завршница“ - тој се согласи, а потоа следуваше шок

Веруваме дека добро ви е познат терминот „ среќна завршница“. Момчето во ова видео отишло на масажа и нормлано се надевал дека ќе добие такво нешто, но наместо уживање следо нешто многу поинкво. 

Масерката му се насрнала на момчето и го допирала нежно, потоа се соблекла пред момчето. Сепак, следело шок, т.е масажа таканаречена „среќна завршница“ која е многу популарна низ светот, но најмногу во азиските земји.