Балкан
9. April 2016 - 14:21

Се појави нова теорија за смртта на пејачката на Гранд

Зоран, сопугот на убиената пејачка Јелена Марјановиќ уверен е дека неговата жена ја убил манијак кој бил посесивно заљубен во неа, а напоменува дека слушнал дека во Земун е пронајдено визило со траги од крвта на неговата сопруга. 

- Се соменвам во се и секого. Толку верзии се појавија да не знам ни самиот во што да верувам. Најверодостојно ми е дека некој ја убил поради невозвратена љубов, енкој манијак од Фејсбук, некој психопад кој бил опседнат со неа. счушнав дека во Земун е пронајдено возило со траги од крв од мојата сопруга. Можеби навистина е убиена во тој автомобил, па довлечкана до ансипот, рекол Марјановиќ за Информер.рс

Оваа приказна се поклопува со приказната на мештаните кои и тие тврдат дека пејачката е убиена на друго место.