Живот
10. February 2017 - 23:25

Се криела со шминка седум години, а сега го откри своето вистинско лице - пред камера!

Марија има 19 години и на прв поглед изгледа како сите останати девојки, Но зад шминката, накитот и облеката Марија до неодамна криела нешто од што се срамии не може потполно да се опушти пред другите луѓе, особено пред непознатите.
 
Имено, таа страда од пигментација на кожата.
 
Кај луѓето со посветла боја на кожата овој синдром не е толку изразен, но кај луѓето со потемен тен е доста забележлив.
 
Марија долго се криела со шминка и одбивала да се покаже како вистинска во јавноста, па дури и со луѓе кои секојдневно ја гледале. Таа се одлучила на еден храбар и силен потег - одлучила за прв пат пред камерите, пред милиони гледачи, да ја симне шминката од своето лице.
 
Погледнете го видеото...