Македонија
27. February 2024 - 12:21

СДСМ: Тошковски нема капацитет да го расчисти вчерашното убиство

Убиство и запалено кафуле во еден ден, ДПМНЕ и Тошковски немаат капацитет да расчистат случајот, реагираат од СДСМ.