Здравје
22. September 2016 - 9:25

Само пет 5 правилни вежби дневно се доволни да бидете како извајани

Мислите дека правилно ги правите вежбите? Тогаш треба да се запрашате зошто ви треба толку време за да се затегнете.

Во продолжение погледнете го видеото на кое се прикажани пет вежби за гради. Внимавајте на правилното вежбање и дишењето. Резултатите се гарантирани!